Glamurozna venčanja

18:31

Svako od nas priželjkuje da ima glamurozno venčanje koje će biti za pamćenje i o kome će se dugo pričati. Ne mora da znači da sve što izgleda glamurozno da je i skupo. Ponekada i lepo uklopljeni detalji mogu napraviti čudo i sa kombinacijom raznih detalja možemo postići takav efekat.



Kristal je asocijacija na glamur, sjaj, raskoš i bogatstvo. Spremni ste da kazete DA i uplovite u novi bračni život, međutim postoji mnogo načina da ulepšate svoje venčanje i učinite da to bude zaista jedan poseban dan za vas i vaše goste o kome će se dugo pričati.

Današnji mladenci imaju potrebu da se izdvoje originalnošću i priželjkuju svoju svečanost po uzoru na Holivudska venčanja sa puno glamura i stila po pristupačnim cenama. Pored izbora boja koje će preovladati prostorom, vrste cveća, odabira stila i tematike venčanja, posebnu čar celoj atmosferi može dati specijalna rasveta kao i scenski efekti koji se koriste tokom samog čina venčanja, pa cela ceremonija izgleda kao bajka.





Izuzetno je bitno naći meru i ne preterivati sa dekoracijom da ne biste postigli suprotan efekat. Isti slučaj je i sa odabirom cveća, ne preterivati i ne mešati više vrsta i boja uz sam prostor. Vrlo neobičan spoj i ključ uspeha je velika kreativnost, profesionalnost, posvećenost i bezbroj ideja. Taj spoj može da bude od kristala, cvijeća i perija. Kristal je sam po sebi vrlo ekskluzivan i glamurozan, a jos kada je svuda oko nas zaista je jedan poseban doživljaj i ugođaj prostora.





Glamurozno vjenčanje mora odisati elegancijom i profinjenošću, stoga sanjarite li o takvom vjenčanju, nipošto ne smijete zaboraviti poneke glamurozne sitnice. Navešćemo vam par stilova glamuroznog vjenčanja.


Zlatno- ljubičasto vjenčanje

Zlatno - ljubičasto vjenčanje, možda nešto neobičnija kombinacija boja, koja prostoru daje punoću i bogatstvo. Ove tople boje inače se koriste u orijentalnim zemljama, na indijskim vjenčanjima gdje su ljubičasta i zlatna redovite boje. Sanjate li o raskošnom  vjenčanju, ova kombinacija je pun pogodak!






Ružičasto vjenčanje u boji slonovače

Vrlo romantično i vrlo nježno – ružičasto s kombinacijom boje slonovače. Izmišljeno za emotivne djevojke koje žele glamurozno vjenčanje iz bajke.







Detalji za glamurozno bijelo vjenčanje

Glamurozno bijelo vjenčanje mora odisati elegancijom i profinjenošću, stoga sanjarite li o takvom vjenčanju, nipošto ne smijete zaboraviti poneke glamurozne sitnice. Ovo su samo neki detalji koje svakako morate imati na svom glamuroznom bijelom vjenčanju.






Vintage vjenčanje u bojama paunovog perja

Mladenci ovog vintage vjenčanja odlučili su svoj najvažniji dan obojiti u boje paunovog perja. Oboje suljubitelji vintage stila (osobito pedesetih I šezdesetih godina), a smatraju kako su vintage I ručno izrađena roba mnogo kvalitetniji od nove. Upravo zato su svoj dan obojili ovim daškom prošlosti, kombinirajući ga s šarenilom paunovog perja.










Mili S.

You Might Also Like

0 komentari

Like us on Facebook

Flickr Images

.